jerebu ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 25, 2013

jerebu ~

天后☆彡 | via Tumblr 

Assalammualaikum

hurmm ~ da lama kan aku tak update blog.. huhu ~ nak sangat setiap hari update blog.. tapi line internet tidak mengizinkan untuk aku update blog.. hehe ~ *ayat !* sekarang ni aku ada dekat sekolah.., so, boleh la update sepuas hati ^^

k, sekarang ni negara kita sedang mengalami fenomena jerebu kan ? huhu .. aku sampai demam-demam sebab terbau asap jerebu ni.. sekolah cuti sampai selasa.. semalam la kan.. then semalam jugak kena balik asrama.. haih ! berat je hati ni nak balik asrama.. xp tapi apa jua keadaan, aku kena jugak balik asrama.. huhu ! Alhamdulillah sekarang ni da kurang kan jerebu.. yela kan ~ semalam hujan lebat kot.. tu yang da tak ada jerebu ni.. bagus jugak tak ada jerebu da.. tak de lah aku asyik demam-demam je.. ok la.. aku dapat update ni je.. jumpa di lain waktu.. hehe =D Assalammualaikum ^^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad