Going crazy ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 12, 2013

Going crazy ~

Infinity ∞ | via Facebook 

Assalammualaikum

hye kawan blog Ira...? semua sihat ? hope korang semua sihat k ^^ actually hari ni Ira tak ada benda nak update.. tapi tak tahu la kenapa hari Ira da terlampau rajin nak update.. ada je idea yang Ira nak cari.. tapi tajuk ni adalah pilihan Ira.. kalau korang yang baca ni bosan, sori la k.. Ira tak tahu nak tarik perhatian orang.. hehe =D 

ok, korang pernah dengar cerita Running Man tak ? eh, of course la pernah kan.. takkan la tak pernah.. cerita tu popular k.. cerita korea.. komedi ~ memang lawak habis la kan ! ^^ siapa2 yang tengok mesti pecah perut tengok.. Ira tengok pun da gelak2 macam orang gila.. hehe.. orang gila ye ? hurmm ~ maybe la ! da serupa da tadi.. korang semua pasti peminat running man right ? tadi cikgu tak masuk kelas.. so, Ira dengan kawan Ira, Fifah pergi bantai tengok cerita running man.. yela kan ~ daripada bosan.. better buat benda yang tak bosan right ? da 2 episode Ira tengok.. sekarang ni kepala Ira da pening sangat2.. hehe.. tu la padahnya bila gelak tak ingat dunia... nanti lepas lunch kitaorang ingatkan nak tengok lagi.. tak puas k tengok sikit.. ok la.. tak tahu la apa yang Ira da merapu ni.. sorry k ~ =) 

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad