Esok Hari Koperasi Sekoah (HKS) - Syahirah Valiant

June 27, 2013

Esok Hari Koperasi Sekoah (HKS)

ulzzang | Tumblr 

Assalammualaikum

wahh ! esok sekolah aku ada buat hari koperasi sekolah.. yeahh !! excited je nak pergi.. bukan selalu aku dapat g HKS ni.. selalunya kalau ada HKS dekat sekolah lama, aku la orang yang paling malas nak pergi.. hehe.. xp ni aku jujur la k.., dulu aku memang malas gila nak pergi sekolah kalau ada apa-apa event.. nampak tak kemalasan aku.. =p tapi kali ni aku nak pergi la.. nak merasa jugak datang HKS.. korang semua pernah pergi HKS dekat mana-mana tak ? mungkin dekat sekolah korang sendiri ke? kalau ada share-share la k pengalaman korang semua.. nak tahu jugak macam mana rasanya dapat pergi HKS ^^

HKS dekat sekolah aku maybe gempak kut.. aku agak je la.. hehe.. yela kan.. aku tengok diaorang da rancang macam-macam.. mesti la gempak kan.. ? ^^ yang paling best.. senior aku ni ada buat rumah hantu.. woaahhh ! rumah hantu kut !! da lama tak masuk.. nak masuk tapi takut.. takpe la.. tak jadi la masuk.. da ada pengalaman pahit.. da serik nak masuk da.. hehe.. xp kalau korang nak datang HKS sekolah aku ni.. tengok maklumat dekat bawah k ^^

Tempat : Kolej Vokasional Gombak
Tarikh : 29 June 2013
Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang

kalau sape-sape nak datang, datang la.. kedatangan anda semua dialu-alukan.. hehe.. xD ajak ramai-ramai tau ^^ 

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D