it's Friday now ! - Syahirah Valiant

May 16, 2013

it's Friday now !

Large 

Assalammualaikum & Annyeong ~

it's FRIDAY now !! hehe.. tak sabar nye nak balik hari ni.. rindu rumah.. rindu katil aku.. rindu bantal busuk aku.. xp hehe.. rindu ibu abah.. dan rindu adik-adik aku yang nakal tu.. xp walaupun kiteorang adik-beradik selalu gaduh.. tapi percayalah.. pergaduhan kiteorang hanya untuk sementara.. sekejap je kiteorang gaduh.. pas tu pasti akan berbaik balik.. tu la hubungan adik-beradik yang takkan pernah putus walau apa-apapun keadaan.. :) rindu ibu dengan abah.. aku pun da lama tak contact diaorang.. ye la kan.. kalau nak call pun aku tak tahu nak cakap apa je.. kadang-kadang kredit pun tak ada.. ada je halangan kan.. hehe xD

tapi hari ni aku tak suruh abah ambil aku kat asrama.. aku nak cuba balik sendiri.. walaupun aku takut.. tapi lama-lama nanti biase la kan ^^ nasib baik ada kawan yang dok dekat .. kalau tak memang tak ada nye aku nak balik sendiri.. memang abah la jadi mangsa ambil aku.. hehe.. kalau abah ambil pun lama.. malam baru sampai.. tu yang tak best.... aku nak duduk rumah lama-lama... tapi abah lak ambil lambat.. so, aku ambil keputusan untuk balik sendiri.. aku pun leh berdikari sendiri.. ^^ 

ok la.. selamat bercuti kawan-kawan.. jangan ingat cuti je k.. homework awak tu kena ciapkan jugak tau :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D