holidays ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

May 30, 2013

holidays ~

Large

Assalammualaikum

haih ! setiap kali cuti sekolah mesti membosankan.. tak de benda nak buat.. membosankan !!! nak keluar tapi tak tahu nak pergi mana lak.. kawan pun tak ada nak keluar.. takkan keluar sorang2 pulakkan.. memang tak keluar la aku ~ huhu ! sungguh membosankan.. apa plan korang cuti sekolah ni ? mesti best kan korang cuti sekolah ni.. untong la sape2 y dapat hang.. aku ni nak hang pown tak jadi.. diaorang bz la.. balek kampung la.. hurmm ~ nak buat camne kan.. biar je la dyeorang.. bukan rezeki kiteorang nak jumpa cuti sekolah ni.. mungkin bile2 dapat jumpe balek.. korang share2 la sikit plan korang cuti sekolah ni tau.. hehe.. *muke xmalu* xp

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad