About Him ! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

May 30, 2013

About Him !

Large

Assalammualaikum

sejak aku kenal Syafiq , hari aku ni lengkap sangat.. aku bahagia bersama dia.. aku berharap sangat yang dia pun bahagia bersama aku.. aku nak harungi hari-hari aku bersama dia.. kalau Allah izinkan, aku nak dia bersama aku sehingga akhir hayat kami.. InsyaAllah ~ kadang-kadang aku risau juga kalau satu hari nanti aku akan kehilangan dia.. aku tak sanggup nak hadapi semua tu... setelah lama aku membawa hati yang lara.. aku tak sanggup nak bawa hati yang lara lagi.. aku nak hidup dengan bergembira di samping dia..

lagi bahagia kalau kitaorang jumpa.. aku kalau jumpa dia langsung tak ingat apa da.. aku happy bersama dengan dia.. rasa tak nak berenggang dengan dia langsung.. aku sangan mencintai dan menyayanggi dia.. aku harap nama Syafiq akan selalu tersemat dalam jiwa aku.. aku akan selalu ingat nama dia.. jikalau satu hari nanti aku hilang ingatan.. aku tak nak lupa nama dia.. aku nak ingat nama dia sentiasa walaupun waktu tu aku tak boleh nak ingat apa-apa lagi..

awak.., saya harap awak takkan tinggalkan saya.. please jangan tinggalkan saya terkontang-kanting hadapi hari-hari yang berliku ini.. saya nak hadapinya bersama dengan awak.. saya takut kehilangan awak.. awak la orang yang paling memahami saya.. awak, dengar la kata hati saya ni.. please jangan tinggalkan saya.. =')

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad