me with Ainon, Aishah at PPAS - Syahirah Valiant

April 04, 2013

me with Ainon, Aishah at PPAS

Assalammualaikum

entri ni sebenarnya Ira da lama nak update... tapi asyik lupa je.. so, sekarang ni Ira nak update pasal tajuk yang kat atas tu ^^...

masa tu tak silap Ira hari selasa.. masa cuti sekolah k :) Ira dengan kawan-kawan tak ponteng sekolah k ... hehe xD kiteorang pergi sana sebab nak siapkan folio2 n assignment2 yang lecturer kasi.. perghhh ! memang banyak giler kowt ! tapi bez ! actually, Ira tak pernah pon pergi sana... tu la first time Ira pergi.. memang tak rugi.. suasana dekat sana memang bez.. nyaman je.. korang nak tahu tak napa Ira kata nyaman ? ye la kan.. mesti la pelik tibe2 dekat perpustakaan terasa nyaman je.. nyaman tu kan untuk suasana yang segar.. Ira kata kat sana nyaman sebab kat sana ada tasik.. cantikkkkkk !!! ok la... sekarang ni Ira nak kasi korang semua tengok gamba2 yang sempat kiteorang tangkap... see, belajar sangat la kan.. sempat lagi berposing-posing.. hehe xp


gambar ni cik Aishah kita yang tangkap... ok.. memang agak perasan k ^^ hehe..


hah ! ni la cik Aishah kita tu... :) dia ni memang agak muslimah sikit.. Ira suka kawan dengan dia sebab dia selalu tegur Ira kalau Ira ada buat kesalahan pasal Islam ^^


ni Ainon dan Aishah.. diaorang cantik2 & comel2 rite ? ^^


ni Ira & Ainon... jangan tengok yang pakai baju pink tu.. tak comel.. korang tengok yang pakai baju hijau tu.. comel sangat2 kn ? ^^


ni cik Ainon kite ^^


ni kiteorang bertiga.. dari kiri Ira ^^ and then Ainon.. yang last sekali tu Aishah :)


ni keseluruhan gamba .. ni Ira edit ^^ Ira kalau da bab2 mengedit gamba.. memang suka.. hehe...

ok, tu je lah gamba2 yang Ira dapat kongsi.. actually banyak lagi.. tapi malas lak nak upload.. dengan internet yang lambat camni.. memang lambat la kan nak tunggu... hehe ^^ Ira cadangkan kalau korang nak study.., korg gi la PPAS kat Shah Alam ni.. memang terbaekkkk !!! hehe xD







No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D