2013 - Syahirah Valiant

Post Top Ad

December 17, 2013

onion ?!!

Tuesday, December 17, 2013 0
dah lama aku tak update blog da ~ huhu.. asyik tak ada masa je.. kalau ada masa pun aku rasa malas pulak nak online... hehe.. ok ! kita...
Read More

December 09, 2013

lamanye ~

Monday, December 09, 2013 0
Assalammualaikum hye2.. lamanye aku tak update blog ni.. dah berhabuk dah pun.. hehe.. nampak sangat menipunya.. mana ada blog ni b...
Read More

November 10, 2013

October 23, 2013

October 22, 2013

October 18, 2013

October 17, 2013

Exam done !

Thursday, October 17, 2013 0
Assalammualaikum hye kawan2 blogger ku sekalian.. hehe.. dah lama aku tak update blog.. tiap kali nak update, mesti tak ada idea.. ...
Read More

October 03, 2013

October 02, 2013

September 30, 2013

I'm sick

Monday, September 30, 2013 0
Assalammualaikum hurmm ~ sekaran ni aku tak larat sangat nak update blog.. demam le pulak.. adoyai ~ da la tengah exam.. boleh pula...
Read More

September 25, 2013

mood exam !

Wednesday, September 25, 2013 0
Assalammualaikum sekarang ni 25 september 2013.. minggu depan da tiba masanya untuk aku ke medan perang bagi mendapatkan keputusan ...
Read More

September 12, 2013

September 03, 2013

September 01, 2013

August 28, 2013

August 27, 2013

August 05, 2013

August 03, 2013

August 01, 2013

July 30, 2013

July 29, 2013

July 27, 2013

July 25, 2013

July 24, 2013

July 23, 2013

I'm Proud !

Tuesday, July 23, 2013 0
    Assalammualaikum nampak tak gambar yang  Ira post tu ? ^^ nampak right ? ok, Ira update post macam ni bertujuan untuk menyedark...
Read More

July 22, 2013

July 18, 2013

July 17, 2013

July 15, 2013

July 14, 2013

July 10, 2013

I Miss You

Wednesday, July 10, 2013 0
    Assalammualaikum   hari ni mood aku langsung tak ok.. ni berpunca daripada kisah pagi tadi.. aku tak sangka yang benda ni akan ...
Read More

July 09, 2013

July 08, 2013

struggle ~

Monday, July 08, 2013 0
  Assalammualaikum hurmm ~ kehidupan dekat asrama ni tersangat lah busy.. aku pun da tak larat dengan apa yang aku hadapi ni.. kada...
Read More

July 06, 2013

Shopping !

Saturday, July 06, 2013 0
  Assalammualaikum hye korang.. semua sihat ? Alhamdulillah kalau semua sihat.. =) sekejap je kan masa berlalu.. rabu ni da nak pua...
Read More

July 04, 2013

Post Bottom Ad